Mediator AB är ett fastighetsförvaltningsbolag som erbjuder ekonomisk förvaltning till främst bostadsrättsföreningar och samfällighetsföreningar. Företaget har varit verksamt sedan 1979 och har idag 16 anställda. Kontoret ligger i trevliga lokaler i centrala Uppsala.

Redovisningsekonom sökes

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i att sköta bokföring och bokslut för ett antal bostadsrättsföreningar och samfällighetsföreningar. Du har eget kundansvar och svarar för den löpande redovisningen, avstämningar, budgetuppföljningar under året, bokslut, årsredovisning, deklarationer samt att du upprättar förslag till budget. I arbetsuppgifterna kan också övriga kontorsgöromål förekomma samt även deltagande i möten och föreningsstämmor på kvällstid. Vi arbetar bl.a. med programvarorna Vitec 3L, Wolter Kluwer, Palette, Flex och Excel.

Kvalifikationer

Vi vill att du minst har gymnasiekompetens och att du arbetat som redovisningsekonom i minst 4 år och har god vana av rapportering, boksluts- och budgetarbete. Erfarenhet av styrelsearbete i bostadsrättsförening är meriterande.

Personliga egenskaper

Då arbetet innebär mycket kundkontakt så är du som person utåtriktad och serviceinriktad med god pedagogisk förmåga. Arbetet kräver också god förmåga till planering och ett strukturerat arbetssätt. För att passa in i vårt företag är det viktigt att vara prestigelös och hjälpsam, ha god samarbetsförmåga och en positiv attityd till sina medarbetare.

Vi erbjuder


Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med fast lön och tillträde enligt överenskommelse.

Mer information om tjänsten lämnas av Christina Wahlberg, tel. 018-68 14 52.

Din skriftliga ansökan med löneanspråk skickas till christina@mediator.se

Vi kommer att handlägga ansökningarna löpande men sista ansökningsdag är 2018-09-16.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!