Ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar
och samfällighetsföreningar

Varför har Mediator valt att arbeta enbart med föreningar?

Det beror på flera saker, bl.a. tror vi att föreningens medlemmar kan skapa ett bättre boende genom att arbeta tillsammans i föreningsform. Föreningsdriften innebär att alla kan vara med och påverka samt utveckla sitt boende.
Sedan kan vi inte dölja att vi tycker att föreningsarbete är väldigt kul. Varje förening är unik och det ger oss en enorm variation i vårt arbete. Tänk vad många olika frågor som kan dyka upp under ett år, det gäller inte bara ekonomi och redovisning utan även allmänt föreningsarbete, juridik, renoveringar, finansiering m.m.

Varför skall vår förening anlita Mediator?

Sedan över 30 år har vi enbart arbetat med ekonomisk och administrativ förvaltning. Genom detta har vi specialiserat oss på att bli så bra som möjligt på denna del av föreningens arbete. Vi tar inga uppdrag åt företag eller splittrar oss med annan förvaltning. (Skomakaren bör bli vid sin läst).

Det är inte utan en viss stolthet som vi kan konstatera att Mediators anställda har över 100 års samlad erfarenhet av redovisning och föreningsadministration. Detta gör att vi genom personlig service kan hjälpa er med många olika arbetsuppgifter.